POWITAJ ROK W WIELKIM STYLU Z UCZESTNIKAMI PROGRAMU „YOU CAN DANCE”!
Restauracja „Chata z Zalipia”
(sala bankietowa)

NAJLEPSZA W OKOLICY ZABAWA DO BIAŁEGO RANA

Atrakcja wieczoru

„JACKSON DANCE SHOW”

31 grudnia 2018 r., godzina 20:00

MENU:

Przystawka:

Wykwintny pasztet z gęsi podany z żurawiną, mini bułeczką i masełkiem czosnkowym

I Ciepła Kolacja:

Pikantny krem z dyni ze świeżym imbirem i grzankami
Roladki z polędwiczek w musie z grzybów leśnych i warzywa z grilla

Deser:

Mocno kawowe tiramisu z gorzką czekoladą

Zimne przekąski:

Półmisek mięsny własnych wyrobów
Kompozycja wysokogatunkowych serów z winogronami
Wiejski smalec
Tortille z twarożkiem wędzonym łososiem i koperkiem
Tortille z warzywami i serem topionym
Tortille z kurczakiem
Sałatka z kurczakiem
Sałatka warzywna
Śledź w sosie majonezowo- śmietanowym z jabłkiem
Śledź w oliwie winogronowej z zielonym pieprzem
Tymbaliki vegetariańskie
Tymbaliki mięsne
Pieczywo, masło

 

Słodkie przekąski:

Sernik z ze skórką pomarańczową
Ciasto czekoladowe
Szarlotka

II Ciepła Kolacja:

Łosoś duszony w białym winie na szpinaku z warzywami i dzikim ryżem

III Ciepła Kolacja:

Barszcz czerwony z krokietem

Napoje:

Bufet z kawą i herbatą, soki owocowe, woda z cytryną

Alkohol:

Wino musujące na powitanie Gości oraz na „Noworoczny Toast’
0,5l gatunkowej wódki lub butelka wina / parę
Pozostałe alkohole do zakupu przy barze w cenach bankietowych

Oprawa muzyczna:

DJ

 

Koszt:

Cena regularna: 300 zł/os.

Cena promocyjna: 250 zł/os.*

*promocja dotyczy rezerwacji wraz z wpłatą do 10.12.2018 r. lub do wyczerpania 
miejsc objętych promocją.

 


Informujemy, iż Zaproszenia w Cenie Promocyjnej zostały wyczerpane. 
Obecnie obowiązuje tylko Regularna CENA.


 

WARUNKI REZERWACJI:

  • dokonanie wstępnej rezerwacji (3 dni) pod numerem telefonu 500 838 848 lub na miejscu w restauracji „Chata z Zalipia” w Sarnowie,
  • rezerwacja internetowa: na adres e-mail biuro@chatazzalipia.pl należy przesłać podstawowe informacje (imię i nazwisko, numer telefonu oraz potwierdzenie przelewu),
  • rezerwację uznaje się za wiążącą w przypadku wpłaty pełnej sumy gotówką w restauracji oraz po zaksięgowaniu przelewu na koncie restauracji,

 

Numer konta do przelewu (przelewy prosimy wysyłać tylko po potwierdzeniu dostępności miejsca i dokonaniu wstępnej rezerwacji):

  • ING o numerze 90 1050 1445 1000 0023 5499 7211, ( Restauracje Polskie sp. z o.o. )
  • Tytułem: sylwester, imię i nazwisko osoby rezerwującej, łączna ilość osób.