Alkohole:

– 0,5 l wódki / na parę (w cenie Menu)
– Promocyjne Ceny na: Whisky, Wino, i inne…

Zostaw swój alkohol w domu!

 

MENU:

Bal Sylwestrowy 2017/2018 w Willa Zalipie (sala bankietowa)

31 grudnia 2017 r., godzina 20:00

 

Przystawka:

Wykwintny pasztet z gęsi podany z ogórkiem kwaszonym, mini bułeczką i masełkiem czosnkowym

I Ciepła Kolacja:

Pikantny krem z dyni ze świeżym imbirem i grzankami

Roladki z polędwiczek wieprzowych, polane kremem porowym z boczkiem, podany z kluseczkami szpinakowymi i czerwoną kapustą z jabłkiem

Deser:

Parfait czekoladowo – chałwowy

Zimne przekąski:

Półmisek mięsny

Kompozycja wysokogatunkowych serów

Wiejski smalec z ogórkami

Tortille z twarożkiem wędzonym łososiem i koperkiem

Tortille z warzywami i serem topionym

Tortille z kurczakiem

Sałatka z rucoli i ananasa z płatkami migdałowymi i parmeznem podana z oliwą cytrynową

Sałatka z kurczakiem i kukurydzą

Kremowe pasty warzywne podane w babeczkach

Grillowana cukinia z fetą

Śledź w sosie majonezowo- śmietanowym z jabłkiem

Śledź w oliwie winogronowej z zielonym pieprzem

Roladki szynkowe

Tymbaliki vegetariańskie

Tymbaliki mięsne

Tarta cebulowa

Tarta ze szpinakiem

Słodkie przekąski:

Sernik z ze skórką pomarańczową

Brownie

Szarlotka

Mini tarty owocowe

II Ciepła Kolacja:

Łosoś duszony w białym winie z warzywami julienne podany na ryżu z zielonym groszkiem

III Ciepła Kolacja:

Barszcz czerwony z krokietem

Napoje:

Bufet z kawą i herbatą

Woda z cytryną, soki owocowe

 

Alkohol:

0,5l gatunkowej wódki lub butelka wina

lampka wina musującego podczas witania Nowego Roku

 

Oprawa muzyczna:

DJ

 

Koszt:

Cena regularna: 230 zł/os.

Cena promocyjna: 200 zł/os.*

*promocja dotyczy rezerwacji wraz z wpłatą do 30.11.2017 r. lub do wyczerpania 
miejsc objętych promocją.

 


UWAGA: Zostały ostatnie miejsca, w cenie promocyjnej.
Wkrótce obowiązywać będzie tylko Regularna CENA.


 

WARUNKI REZERWACJI:

  • dokonanie wstępnej rezerwacji (3 dni) pod numerem telefonu 500 838 848 lub na miejscu w restauracji „Chata z Zalipia” w Sarnowie,
  • rezerwacja internetowa: na adres e-mail biuro@chatazzalipia.pl należy przesłać podstawowe informacje (imię i nazwisko, numer telefonu oraz potwierdzenie przelewu),
  • rezerwację uznaje się za wiążącą w przypadku wpłaty pełnej sumy gotówką w restauracji oraz po zaksięgowaniu przelewu na koncie restauracji,

 

Numer konta do przelewu (przelewy prosimy wysyłać tylko po potwierdzeniu dostępności miejsca i dokonaniu wstępnej rezerwacji):

  • ING o numerze 90 1050 1445 1000 0023 5499 7211, ( Restauracje Polskie sp. z o.o. )
  • Tytułem: sylwester, imię i nazwisko osoby rezerwującej, łączna ilość osób.