Przykładowe Menu: 

Przystawka
Łosoś wędzony z ricottą i koperkiem doprawiony świeżo mielonym pieprzem + sos limonkowo miodowy

Zupa

Rosół z kaczki + makaron domowy (włsnej produkcji)
lub
Dwukolorowy krem z cukini z prażonymi płatkami migdałów

Danie Główne
Polędwiczka zawijana w specku, fasolka szparagowa zielona blanszowana ziemniaki puree
lub
Kotlety z górki cielęcej w sosie z białego wina dodatki: grilowana szalotka, gnocchi, fasolka szparagowa zielona blanszowana

Deser
Lody kremowe: gałka lodów waniliowych lub śmietankowych na musie malinowym / Lody jogurtowe z musem ze świeżych malin

21.00-22.00 Udziec wieprzowy z risotto z sosem z grzybów leśnych
Udziec wieprzowy długo pieczony z ziołami (slow food) podany z młodą kapustą i ziemniakami zasmażanymi

TORT

KOLACJA
1.30 – 2.00 Krem z białych warzyw z chipsami z boczku

BUFET WYTRAWNY
Bar sałatkowy
-rukola, mix sałat, pomidory(ćwiartki), pomidory z cebulką, marchewka
-fasolka szparagowa blanszowana, kapusta czerwona potarta, ogórki zielone
-oliwki, buraczki plastry, sałatka ziemniaczana z majonezem
-ser feta, mozzarella, oliwa, ocet, sos ziłowy jogurtowy,

BUFET SEROWY
-sery pleśniowe, sery dojrzewające
-sery żółte polskie typu rubin, szafir, sery żółte włoskie i francuskie
– dekoracje z owoców

WĘDLINY
-salami włoskie, kindziuk
-prosciuto, porchetta
-pieczone mięsa, pasztet pieczony
– carpaccio z kaczki
-pasztet drobiowy z pistacjami

KOSZT WESLA JUŻ OD 160zł/osoba

 

Menu oraz wszelkie informacje 

dostępne na spotkaniu z KONSULTANTEM ŚLUBNYM

tel. 500 838 848, email: biuro@chatazzalipia.pl